Contact

Ons team

We zijn een team van professionals met verschillende achtergronden die zich inzetten om de Dutch Superyacht Tech Campus te ontwikkelen als centrum van wereldklasse voor duurzame jachtbouw en vernieuwende technologie. 
Graag zetten wij onze schouders onder projecten en ideeën die innovatief zijn
en écht impact maken.

Chris Blankestijn

CFO
Chris is een doorgewinterde financiële professional met jarenlange ervaring in financieel management, analyse en rapportage. Als CFO van de Dutch Superyacht Tech Campus is Chris verantwoordelijk voor de financiële stabiliteit en transparantie van de organisatie. Chris zijn expertise ligt in het combineren van financieel inzicht met IT en datagedreven analyse om actuele en accurate financiële inzichten te verschaffen.

Wim Beelen

Creative Founder
Wim Beelen is een gerenommeerde ondernemer en visionair, die zijn enorme passie voor innovatie en zijn diepgaande kennis van de jachtbouwsector inbrengt in zijn rol als creatieve oprichter van de Dutch Superyacht Tech Campus. Met zijn unieke combinatie van creativiteit en strategisch denken, zet hij zich in om de scheepswerfcampus neer zetten als centrum van wereldklasse voor duurzame jachtbouw en zeer innovatieve technologie.

Arnold Sijtsma

Operations Director
Als Operations Director vervult Arnold een onmisbare rol binnen de Dutch Superyacht Tech Campus. Zijn professionele achtergrond in de ecologie en milieubiologie zijn van cruciaal belang voor ons team. Met zijn diepgaande kennis van de milieueffecten van bouwprojecten is hij verantwoordelijk voor de voorbereiding van de vergunningen voor de scheepswerfcampus en het toezicht daarop. Daarbij zorgt hij dat alle milieuvoorschriften en effectieve duurzame technieken worden toegepast.

Arend Rutgers

Senior Architect
Arend is een doorgewinterde senior architect-ontwerper die een cruciale rol speelt in het realiseren van Wims visie door toezicht te houden op het ontwerp, de verwerking en de visualisatie van de masterplannen. Met zijn unieke mix van ratio en emotie is Arend een vitaal lid van het team dat ervoor zorgt dat ons project visueel verbluffend wordt maar ook haalbaar blijft.

Elsbeth de Man

Personal Assistant
Elisabeth werkt al meer dan 15 jaar samen met Wim en heeft daardoor een sterk begrip voor de bedrijfscultuur en -waarden ontwikkeld. Als persoonlijk assistent van Wim neemt ze de administratieve en logistieke taken op zich en zorgt zij dat het team optimaal kan presteren. Haar grote flexibiliteit en bereidheid om te helpen worden geëvenaard door haar uitzonderlijke organisatorische vaardigheden, waardoor ze een onmisbare aanwinst is voor het Dutch Superyacht Tech Campus Team.

Katarina Poljak

Marketing Manager
Katarina heeft meer dan 15 jaar ervaring in de jachtbouwsector en wijdt zich vol passie toe aan het verbeteren van onze bedrijfsvoering door het verankeren van ‘hospitality principes’ en toekomstbestendige strategieën voor de Dutch Superyacht Tech Campus. Katarina wil zorgen dat elk contactmoment met klanten en partners betekenisvol en impactvol is. Om daarmee de groei en het succes van de jachtbouwcampus verder te stimuleren. Haar liefde voor de jachtbouwsector is ongeëvenaard en dat komt terug in alles wat ze doet.
De mensen achter de Dutch Superyacht Tech Campus
De Campus is opgericht door Larendael, grensverleggende conceptdenkers met lef en visie, die investeren in projecten en ideeën die duurzaam, vernieuwend én uitdagend zijn.
Dutch Superyacht Tech Campus © 2023